2017-11-12 07:35:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Lazítania kellene

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
Túl sokat gondolkozik, feleslegesen aggodalmaskodik, talán ez okozza a fejfájást is. Nem jó ellenszere ennek a kávé és a gyógyszer, inkább aludnia kellene fél órát.
 

Bika: IV. 20. - V. 20. 
Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden, amit eltervezett, sikerülni fog. Új távlatok nyílnak meg, felfedezheti az élet szépségeit és örömeit. Olyan ajtók nyílnak meg Ön előtt, amik eddig zárva voltak.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Úgy érzi, hogy társaságra van szüksége, és ezért most mindent meg is tesz – szerencsére barátkozó stílusa egyáltalán nem tolakodó. A dolgok mindaddig rendjén vannak, míg nem engedi, hogy a vágyai olyasmibe rántsák bele, amit később megbánna.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
Kedvetlen, töprengő, borongós hangulatba kerülhet. Azon tűnődik, vajon ki is ön, és hol a helye ebben a világban. Egyedül a pozitív gondolkodás és az építő tettek ránthatják ki a rossz kedvből.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A környezete egyre türelmetlenebbé válik haragjával, dühével, „őrültségeivel” szemben. Karaktere kevésbé vonzó vonásaival kerülnek szembe. Próbáljon rendet tenni a lelkében!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Lazítania kellene, itt a hétvége, maradjon sokáig ágyban. Töltse a napot családja körében, ma igazán érdekes beszélgetésekben lesz része.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben tölti ezt a napot a partnerével. Kivéve, ha hajlamos a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, mert ezek az érzések felerősödhetnek, és kellemetlenné tehetik a napját.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Kellemes lustaságérzet tölti el, és ha megengedheti magának, bizony otthon is marad. Kedves és vendégszerető hangulatban van, ezért ha vacsorára invitálja a szeretteit, azzal megkoronázhatja mindannyiuk napját.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Idegesíti a növekvő felelősség, de az is előfordulhat, hogy a túlfeszített munkatempójának köszönhető, hogy konfliktusai vannak a családtagjaival. Kötözködő hangulatban van, vegyen erőt magán, mert különben veszekedéssel fog eltelni ez a nap.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Eljött a kemény munka ideje, a felelősség, az önként vállalt erőfeszítések ideje. Higgyen magában, sikeresen veszi az akadályokat! Valószínűleg most szerényebben él, mint máskor.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Most szívesen együttműködik másokkal, és különösen ügyesen szervezi meg a közös programokat. Sok barátja és ismerőse van, akikkel kellemesen töltheti az időt.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem tudja eldönteni, mi legyen a mai nap programja, kicsit szétszórt lehet. Talán jobb, ha a kedvesére hallgat, majd ő eldönti, merre induljanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: